Pairing Vin
-
Măsline Verzi Bella di Cerignola în Saramură 200g | Ad Olivetum
Preț obișnuit 24.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Măsline Verzi în Saramură Fără Sâmburi cu Brandy și Portocale 180g | Ad Olivetum
Preț obișnuit 26.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Măsline Verzi în Saramură Fără Sâmburi cu Ghimbir, Coriandru și Mentă 180g | Ad Olivetum
Preț obișnuit 26.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Foie Gras de Rață Bloc 120g Feyel
Preț obișnuit 119.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Foie Gras de Rață Bloc 120g + Confit de Smochine 60g | Feyel
Preț obișnuit 129.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Foie Gras de Rață Bloc 45g + Foie Gras de Gâscă 45g | Feyel
Preț obișnuit 109.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Sardine în Ulei de Măsline 12/15 bucăți | La brújula
Preț obișnuit 22.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Sardine în Ulei de Măsline Picante 12/16 bucăți | La brújula
Preț obișnuit 23.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe -
Sardine Do Xeito Afumate 10/15 bucăți | La brújula
Preț obișnuit 39.99 leiPreț obișnuitPreț unitar / pe


Despre Pairing Vin
Descoperă arta de a combina vinurile fine cu delicatese gourmet și transformă mesele într-o experiență memorabilă. Foie gras de gâscă se potrivește excelent cu un vin dulce sau cu un Prosecco rafinat, în timp ce foie gras de rață își dezvăluie aromele alături de vinuri roșii catifelate.
Alege caviar premium și savurează-l cu un pahar de șampanie sau spumant italian, pentru un echilibru elegant. Delicatesele antipasto se completează armonios cu vinuri albe aromate, iar la paste cu sos roșu un Chianti sau un Merlot intens subliniază savoarea, în timp ce la carbonara se potrivesc vinuri albe seci precum Pinot Grigio sau Chardonnay.